ЛИНИЈА 13 - ПОВРАТАК НА РЕДОВНУ ТРАСУ КОД УНИВЕРЗИТЕТА
25.09.2017

Радови у Улици др Симе Милошевића су завршени пре предвиђеног рока, тако да су се стекли услови за редовно саобраћање аутобуса на линији број 13 дуж целе трасе од 26. септембра.ЛИНИЈЕ 6, 11А, 11Б - ПРОДУЖЕТАК ИЗМЕНЕ ДО 10. ОКТОБРА
22.09.2017

До 10. октобра продужена је привремена измена трасе аутобуских линија 6, 11А и 11Б због радова на реконструкцији вреловодне мреже у Косовској улици.
Аутобуси на линији 6 у оба смера саобраћаће Улицом Филипа Вишњића до окретнице на Тргу Саве Вукосављева, а на линијама 11А и 11Б Улицом Филипа Вишњића и Тргом Саве Вукосављева, одакле ће настављати редовном трасом.
За време измене користиће се привремена стајалишта у Улици Филипа Вишњића испред броја 11 и преко пута „TEXNIКСА“, док ће се стајалиште на окретници на Тргу Саве Вукосављева користити као редовно стајалиште за линију 11а.ЛИНИЈА 14 – ПРИВРЕМЕНА ИЗМЕНА У ГОРЊЕМ САЈЛОВУ
22.09.2017

Од 25. септембра до 9. октобра 2017. године мења се смер кретања линије број 14 у оба смера. Због радова на санацији коловоза у Улици Горње Сајлово, аутобуси од Руменачком пута саобраћају Улицом Доње Сајлово до раскрснице са Улицом Јове Вучуревића.


На измењеном делу трасе у смеру ка центру користиће се три привремена стајалишта у Улици Доње Сајлово (наспрам редовних стајалишта за смер ка Сајлову).ЛИНИЈА 6 – СКРАЋЕНА ТРАСА НА АДИЦАМА 25. СЕПТЕМБРА
22.09.2017

Због радова на изградњи канализационог прикључка у Улици Бранка Ћопића, 25. септембра скраћује се траса линије број 6 до раскрснице улица Бранка Ћопића и Десанке Максимовић.


Полазно стајалиште за смер према Подбари биће редовно стајалиште у Улици Бранка Ћопића (испред кућног броја 43).


 ЛИНИЈЕ 1, 4, 8, 9, 9А, 11B И 18А - ИЗМЕНА ТРАСЕ ДО 6. ОКТОБРА
12.09.2017

ЈГСП „Нови Сад“ обавештава путнике да се у складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве привремено мењају трасе аутобуских линија број 1, 4, 8, 9, 9а,11б и 18а. Због радова на изградњи вреловодног прикључка у Стражиловској улици, од 13. септембра до 6. октобра 2017. године аутобуски саобраћај на поменутим линијама одвијаће се на следећи начин:


ЛИНИЈЕ БРОЈ 1, 4, 8 и 18а
Смер према Лиману: Редовна траса - раскрсница Булевара Михајла Пупина и Улице Жарка Зрењанина - Булевар Михајла Пупина - Трг незнаног јунака - Кеј жртава рације - Булевар цара Лазара до раскрснице са Стражиловском улицом - редовна траса.
Смер према центру: Редовна траса
ЛИНИЈЕ БРОЈ 9 и 9а
Смер према Новом насељу: Редовна траса - Варадински мост – (десно) Трг незнаног јунака - Кеј жртава рације - Булевар цара Лазара до раскрснице са Стражиловском улицом - редовна траса.
Смер према Петроварадину: Редовна траса
ЛИНИЈА БРОЈ 11б
Смер према Новом насељу: Редовна траса - раскрсница Кеј жртава рације и Улице Максима Горког - Кеј жртава рације - Булевар цара Лазара до раскрснице са Стражиловском улицом - редовна траса.


НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИЋЕ СЕ ПОСТОЈЕЋА СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА И ПРИВРЕМЕНО СТАЈАЛИШТЕ НА БУЛЕВАРУ ЦАРА ЛАЗАРА (ИСПРЕД ТЕХНОЛОШКОГ ФАКУЛТЕТА).ЛИНИЈА 24 - ТРАЈНА ИЗМЕНА ТРАСЕ
30.08.2017

Решењем градске Управе за саобраћај и путеве, а након завршетка реконструкције саобраћајне конструкције у Улици Стевана Пешића у Ковиљу, од 1. септембра измешта се траса линије број 24 Нови Сад-Ковиљ. Кроз Ковиљ аутобуси ће саобраћати улицама Лазе Костића, Стевана Пешића и Јована Павлице, те редовном трасом до окретнице (оба смера).
Стајалишта се отварају после раскрснице улица Стевана Пешића – Лале Новосела (пар), затим код раскрснице Стевана Пешића - Лазе Костића и Јовице Павлице-Стевана Пешића (смер из Ковиља).УКИДА СЕ ЛИНИЈА 19
30.08.2017

Од 1. септембра укида се ноћна линија број 19 која је саобраћала на релацији Клиса-Центар-Петроварадин. Предузеће је било присиљено на ову меру због недовољне искориштености капацитета, с обзиром на изузетно мало интересовање корисника услуга за поласке на линији 19. ОД 1. СЕПТЕМБРА ИЗМЕНЕ У РЕДУ ВОЖЊЕ
30.08.2017

ЈГСП „Нови Сад“ обавештава кориснике услуга превоза да 1. септембра ступа на снагу јесења организација превоза. Како би успешно биле задовољене појачане потребе за превозом у наредном периоду, организован је већи број полазака и урађене су временске корекције полазака у односу на претходне месеце. 
Од 1. септембра на снази су и поласци који су у реду вожње обележени као „ђачки“. Ови поласци привремено су били укинути због ђачког распуста.ЛИНИЈЕ 16, 31, 32 И 33 - ПРИВРЕМЕНА ИЗМЕНА ТРАСЕ
15.08.2017

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве одређена је привремена измена трасе аутобуских линија број 16, 31, 32 и 33. Због радова на појачаном одржавању коловоза у Партизанској улици од 16. августа до 31. децембра 2017. године аутобуси поменутим линијама мењају трасу кретања на следећи начин:
ЛИНИЈА БРОЈ 16
- Смер са Ж.станице: Редовна траса кретања.
- Смер из Пристанишне зоне: Пут шајкашког одреда – (лево) Темеринска улица – (десно) Кисачка улица – (лево) Булевар Јаше Томића до Железничке станице.


ЛИНИЈЕ БРОЈ 31, 32 и 33 (оба смера)
- Булевар Јаше Томића – (десно) Кисачка улица – (лево) Темеринска улица до раскрснице са Партизанском улицом - редовна траса кретања.


НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ АУТОБУСКИХ ЛИНИЈА КОРИСТЕ СЕ ПОСТОЈЕЋА СТАЈАЛИШТА: КИСАЧКА-БУЛЕВАР ЈАШЕ ТОМИЋА, ТЕМЕРИНСКА-ПАРТИЗАНСКА.ЛИНИЈА 35 - ПРИВРЕМЕНА ИЗМЕНА ТРАСЕ
14.08.2017

Због радова на реконструкцији каналског пропуста у ченејској Улици Вука Караџића, од 14. августа до 15. септембра 2017. године аутобуси на линији 35 Нови Сад-Ченеј саобраћаће на следећи начин:
Улица Вука Караџића – (лево) Улица Реље Савића – (десно) Партизанском до центра места –(лево) Улица Вука Караџића - редовна траса до окретнице.
У повратку са Ченеја користи се иста, измењена трасом.
Измешта се аутобуско стајалиште у Улици Вука Караџића испред кућног броја 211 и поставља се привремено стајалиште испред броја 203.