Продужавање месечних претплатних карата за физичка лица

МЕСЕЧНЕ ПРЕТПЛАТНЕ КАРТЕ ЗА ГРАЂАНЕ, УЧЕНИКЕ, СТУДЕНТЕ И ПЕНЗИОНЕРЕ ИЗНАД ПРОСЕЧНЕ ПЕНЗИЈЕ

Физичка лица (категорија грађанских претплатних карата, карте за ученике, студенте и пензионере изнад просечне пензије) месечну претплатну карту могу да купе преко НСМАРТ онлине портала и на продајним местима.

КОМПЛЕТНО
ВИДЕО УПУТСТВО
  
КОМПЛЕТНО
УПУТСТВО
  

РЕГИСТРАЦИЈА

Да би могли да наручите месечну претплатну карту неопходно је да се прво региструјете, односно отворите свој кориснички налог. Ово је потребно урадити само једном. Приликом сваке куповине користите исти кориснички налог.

Приликом процеса регистрације потребно је унети основне податке и имејл адресу. Након што на вашу имејл адресу добијете корисничко име и лозинку можете се улоговати на портал.

Да бисте могли да купите месечну претплатну карту потребно је да унесете серијски број, који се налази на полеђини картице и свој ЈМБГ. На тај начин систем препознаје да сте ви прави власник картице.

ПРОДУЖАВАЊЕ МЕСЕЧНИХ ПРЕТПЛАТА

Уколико сте израдили вашу НСМАРТ картицу и купили на киоску месечну претплатну карту, на порталу можете да продужавате важење месечне претплатне карте. Прва куповина месечне претплатне карте мора се урадити на једном од наших продајних места.

Да бисте купили месечну претплатну карту прво се морате улоговати на свој кориснички налог.

Омогућено вам је да можете да продужите месечну претплатну карту за актуелан месец продаје, а од 20. у месецу можете да купите за наредни месец.

Месечна претплатна карта се купује за исту зону за коју сте куповали и у претходном периоду.

У свом корисничком налогу можете видети податке које треба да унесете у уплатницу коју можете платити на вама најпогоднији начин.

Скенирањем ИПС QР кода можете да помоћу ваше Е-банк/М-банк апликације једноставно уплатите претплату за месечну карту.

ОБАВЕЗНО УПИШИТЕ СЕРИЈСКИ БРОЈ КАРТИЦЕ У ПОЗИВ НА БРОЈ.

Када се ваша уплата евидентира, карта постаје активна за период за који сте извршили продужење.

Уколико имате питања, сугестије или проблеме у раду пошаљите упит нашој подршци преко Цасе платформе.