PRIVREMENO SE UKIDAJU ĐAČKI POLASCI
18.04.2019

JGSP „Novi Sad“ obaveštava korisnike usluga prevoza da se od 19. 04. 2019. do 02. 05. 2019. godine privremeno ukidaju polasci koji su u redu vožnje označeni kao „ĐAČKI“. Ovi polasci privremeno se ukidaju zbog prolećnog raspusta za učenike osnovnih i srednjih škola.
U navedenom periodu autobusi na liniji broj 6A (Adice - Veternik, OŠ „Marija Trandafil“) neće saobraćati.LINIJE 1 I 35 - PRIVREMENA IZMENA TRASE OD SENTANDREJSKOG MOSTA
01.04.2019

Autobusi na linijama 1 i 35 od 30. marta ponovo saobraćaju Sentandrejskim mostom. Od kružnog toka i dalje je na snazi privremena izmena trase.LINIJA 15 - POVRATAK NA REDOVNU TRASU SENTANDREJSKIM MOSTOM
30.03.2019

Autobusi na liniji 15 od 30. marta saobraćaju redovnom trasom. Uslovi za povratak na redovnu trasu stekli su se završetkom radova na rehabilitaciji Sentandrejskog mosta.OD 22. MARTA NOVI RED VOŽNJE
20.03.2019

JGSP „Novi Sad“ obaveštava putnike da će od 22. marta 2019. godine autobusi saobraćati po izmenjenom redu vožnje. Novim redom vožnje, na osnovu dosadašnje prakse i urađene analize, polasci su vremenski usklađeni sa potrebama korisnika usluga prevoza u narednim mesecima.LINIJA 2S – IZMENA TRASE OD 11. 03.
11.03.2019

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve od 11. 03. 2019. godine izmenjena je trasa autobuske linije broj 2S zbog radova na izgradnji saobraćajnih površina u Ulici Bate Brkića, na delu od Bulevara Jovana Dučića do Futoškog puta u Novom Sadu. Autobusi u oba smera saobraćaju do okretnice u produžetku Bulevara Jovana Dučića, odnosno istovetnom trasom kao linija broj 2.LINIJE 41, 42, 43 – PRIVREMENA IZMENA TRASE
01.03.2019

Zbog radova na izgradnji kanalizacije otpadnih voda, od 4. marta do 26. aprila 2019. godine privremeno se menja režim saobraćaja u naseljenom mestu Rumenka.
Autobusi na linijama 41, 42 i 43 na relaciji Novi Sad-Rumenka saobraćaju rumenačkom Ulicom oslobođenja, zatim skreću desno u Partizansku ulicu prema okretnici (ista trasa je i za relaciju Rumenka-Novi Sad).
NA IZMENJENOM DELU TRASE KORISTE SE POSTOJEĆA AUTOBUSKA STAJALIŠTA.POMERANJE AUTOBUSKOG STAJALIŠTA U SREMSKOJ KAMENICI
27.02.2019

U Ulici dr. Goldmana u Sremskoj Kamenici zbog radova na gradilištu za oko 100 metara pomera se autobusko stajalište ka Novom Sadu (ka Mišeluku). LINIJE 1, 15 I 35 – PRODUŽENA PRIVREMENA IZMENA TRASE
15.01.2019

Privremena trasa linija 1, 15 i 35 produžena je do 31. 03. 2019. zbog radova na rehabilitaciji mosta preko kanala DTD na Sentandrejskom putu u Novom Sadu. Autobusi na ovim linijama menjaju trasu kretanja na sledeći način:


LINIJE BROJ 1 I 35
SMER SA KLISE
Pored već izmenjenog dela trase (30. avgust) autobusi sa Klisanskog puta skreću desno u Primorsku ulicu, zatim desno prema kružnoj raskrsnici sa Bulevarom Evrope kojim dolaze do kružne raskrsnice i isključenja za zonu Jug, nastavljaju Privrednikovom ulicom, skreću desno na Put novosadskog partizanskog odreda do raskrsnice sa Sentandrejskim putem i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
SMER PREMA KLISI
Od raskrsnice Sentandrejski put i Put Novosadskog partizanskog odreda autobusi saobraćaju levo Putem novosadskog partizanskog odreda, levo Privrednikovom ulicom, zatim desno prema kružnoj raskrsnici sa Bulevarom Evrope kojim dolaze do kružne raskrsnice i isključenja za zonu Sever, te Primorskom ulicom dolaze do raskrsnice sa Klisanskim putem i dalje nastavljaju već izmenjenom (30. avgusta) trasom kretanja.
LINIJA BROJ 15
SMER SA KLISE
Autobusi od kružne raskrsnice ulica Sentandrejski put i Primorske nastavljaju pravo Primorskom ulicom, desno na Temerinski put preko Temerinskog mosta, desno u Partizansku ulicu pa levo u Kisačku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
SMER PREMA KLISI
Od raskrsnice ulica Bulevar Jaše Tomića i Kisačke autobusi saobraćaju desno u Kisačku ulicu, levo u Ulicu Jovana Cvijića, levo u Temerinsku ulicu, dalje Temerinskim putem do Primorske ulice, levo u Primorsku ulicu do kružne raskrsnice i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.


AUTOBUSI NA LINIJAMA BROJ 1 I 35 PORED SVOJIH REDOVNIH STAJALIŠTA KORISTE PRIVREMENO STAJALIŠTE U ULICI PUT NOVOSADSKOG PARTIZANSKOG ODREDA-SENTANDREJSKI PUT (KOD MLEKARE)-SMER PREMA KLISI.
AUTOBUSI NA LINIJAMA BROJ 1 I 35 SE NE ZAUSTAVLJAJU NA AUTOBUSKIM STAJALIŠTIMA KROZ ZONU JUG I ZONU SEVER.
AUTOBUSI NA LINIJI BROJ 15 KORISTE STAJALIŠTA DRUGIH LINIJA I JEDNO PRIVREMENO STAJALIŠTE U PRIMORSKOJ ULICI KOD POŠTE (PREKO PUTA BENZINSKE PUME „AVIA”).


 LINIJE 76-84 – KRAJ PRVE ZONE POMEREN NA STAJALIŠTE „TRAFO STANICA“
12.10.2018

Odlukom o izmeni Zonsko-tarifnog sistema, sa koeficijentima i granicama zona u gradskom i prigradskom saobraćaju (Službeni list Grada Novog sada, br.42/2018), od 12.10.2018.godine na pravcu Ledinci, Beočin, Lug (linije 76-84) pomera se granica zone. Umesto dosadašnjeg autobuskog stajališta ''Bocke'' kraj prve zone predstavlja autobusko stajalište ''Trafo stanica''.


 LINIJE 1 I 35 – PRIVREMENA IZMENA TRASE NA SENTANDREJSKOM PUTU OD 30. 08.
29.08.2018

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od 30. avgusta privremeno se menjaju trase autobuskih linija 1 i 35. Zbog radova na izgradnji saobraćajnih površina na Sentandrejskom putu (od Primorske do Velebitske ulice), autobusi će saobraćati na sledeći način:
SMER SA KLISE
Redovna trasa - raskrsnica ulica Sentandrejski put i Savska – (desno) Klisanski put – (levo) Primorska ulica do kružne raskrsnice sa Sentandrejskim putem - redovna trasa kretanja preko Klisanskog mosta.
SMER PREMA KLISI
Redovna trasa - kružna raskrsnica Sentandrejskog puta i Primorske ulice – (levo) Primorska ulica – (desno) Klisanski put – (levo) Sentandrejski put - redovna trasa kretanja.