Važna obaveštenja

RAČUN ZA UPLATU PRAVA NA VOŽNJU ZA ZAPOSLENE

Prilikom poručivanja prava na vožnju za vaše zaposlene, od novembra 2021 god., uplate obavljate isključivo preko Banke Poštanska štedionica, na račun:
200-325513010100114DOPUNA NSMART KARTICA ZA ZAPOSLENE OD 20. 09.

JGSP „Novi Sad“ obaveštava korisnike NSMART kartica za zaposlene da kupovinu prava na vožnju za oktobar 2021. godine mogu obaviti narudžbom putem portala www.nsmart.rs od 20. 09. do 19. 10. 2021. godine.
Svaka narudžba kupovine prava na vožnju za naredni mesec može se uraditi od 20-og u tekućem mesecu do 19-og u narednom mesecu.
NAPOMENA: Pravo na vožnju (mesečna dopuna) važi od prvog do poslednjeg dana u mesecu za koji je kupljena.


 AŽURIRANJE GODIŠNJIH KARATA ZA UČENIKE I STUDENTE

Korisnici godišnjih karata za učenike i studente do 26 godina starosti mogu da izrade ili ažuriraju godišnju kartu (375 dinara ažuriranje, 375 dinara izrada, 5.000 dinara godišnja karta) na šalteru Autobuske stanice (pored šaltera br. 12 i 13) od 07:00-14:45 časova, te na kiosku na Železničkoj stanici (pored lokomotive) od 06:00-20:00 časova.OBAVEZNA VALIDACIJA NSMART KARTICA

JGSP „Novi Sad“ podseća putnike da svi korisnici pretplatnih karata za prevoz moraju OBAVEZNO validirati svoje NSMART kartice. Prilikom ulaska u autobus beskontaktna kartica se prisloni uređaju za validaciju nakon čega se na validatoru pojavljuje zeleno svetlo i prateći zvuk. Na osnovu važeće i validirane vozne karte putnik ostvaruje pravo na korišćenje usluge javnog prevoza.
Ukoliko je NSMART kartica neispravna, na validatoru se aktivira crveno svetlo i prateći zvuk. U slučaju da je vozna karta neispravna, odnosno da nije validirana, putnik nema pravo na uslugu javnog prevoza.OD 01. JULA ISKLJUČIVO ELEKTRONSKA DOPUNA MESEČNIH KARATA ZA ZAPOSLENE

JGSP „Novi Sad“ obaveštava korisnike pretplatnih karata za zaposlene da od 01. jula više neće moći da koriste mesečne markice po starom sistemu, već će pretplate poslodavci moći da kupuju isključivo elektronskim putem.
Kako ne bi došlo do zagušenja sistema prilikom izrade NSMART kartica za kategoriju zaposlenih građana, molimo poslodavce da se što pre registruju i naruče dopune za svoje zaposlene.
Registracija je u toku, a Uputstvo za kupovinu prava na vožnju za pravna lica putem NSMART portala može da se preuzme u pdf formatu na sajtu preduzeća http://www.gspns.rs/obrasci?selected_lang=lat.
Mesečna dopuna može da se kupuje od 25. 06. 2021. godine, a važi od prvog do poslednjeg dana u mesecu za koji se dopunjuje.
Odgovore na sva dodatna pitanja korisnici usluga mogu da dobiju putem mejla nsmart@gspns.rs.